Shortlease

Wilt u graag een auto leasen, maar u wilt niet direct vastzitten aan een langlopend contract? Bij ons vindt u de ideale oplossing! Met Schouten lease heeft u keuze uit diverse personenauto’s tegen de scherpste prijs en een korte looptijd!

 

Wat is shortlease?

Met Schouten lease kiest u voor maximale transparantie. U heeft de keuze uit een looptijd vanaf 1 maand tot 24 maanden in combinatie met diverse jaarkilometrages en u profiteert gelijk van onze zeer concurrerende All-in tarieven. Met Schouten lease heeft u alle voordelen van leasen, maar dan met een kortere minimale looptijd.

Onze zakelijke shortlease-rijders

Of u nu een representatieve bedrijfsauto of tijdelijk een wagenpark nodig heeft voor een project: Schouten lease biedt u alle voordelen van lease, maar dan met een looptijd vanaf 1 maand. Daarmee is ons shortlease-product bijvoorbeeld uitermate geschikt voor startende ondernemers, werknemers met tijdelijke contracten en voor projectmatig ingestelde organisaties. En dat hoeft niet eens veel te kosten.

 

Voordelig, transparant en zorgeloos shortleasen

Voordelig, transparant en zorgeloos shortleasen Met Schouten lease profiteert u van zeer scherpe all-in tarieven, inclusief financiering, reparatie, onderhoud en banden, wegenbelasting en allrisk verzekering. U hoeft echt alleen nog maar te tanken!

Direct uw prijs berekenen?

Benieuwd wat uw lease auto kost? Bereken uw prijs gemakkelijk en snel!